Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Σταυρώσαμε και σταυρωθήκαμε.

Στη ζωή όλα έχουν τα δικά τους γυρίσματα,πισωγυρίσματα ,αλλά πάντα ευτυχώς ,στο τέλος έρχεται η Ανάσταση,ψυχής,καρδιάς ,μυαλού.

Ολοι δεχθήκαμε τη Σταυρωςή μας ή επιδεικτικά ,συμβάλλαμε στη Σταύρωση του άλλου ή της άλλης,.

Ποτέ δεν είναι αργά να δούμε κατάματα την αληθεια,τη δική μας ,όχι μόνο,αλλά και την αντικειμενική,εκείνη που μας κάνει να ξενυχτάμε ,βράδια και βράδια και να μην ησυχάζουμε και στα πιο όμορφα μέρη και τοποθεςίες.

Την έχουμε μαζί μας,την κουβαλούμε,αλλά πάντα σιωπηλά και αδρανοποιημένα πια ,προς την εν λόγω δραστηριοποίηςή της ,γιατί απλά και σκέτα μας φοβίζει,τη φοβόμαστε.

Θέτουμε και τοποθετούμε αυτήν κάτω από παπλώματα,από στρωςίδια και καλύματα της ψυχής μας,αλλά αυτές αναδεικνυονται και μας περιβάλλουν ,μας περιτριγυρίζουν.

Πότε με αγάπη και νοιάξιμο,φροντίδα και στοργή,αλλά τις πιο πολλές φορές,καταιγιστικές και κεραυνοβόλες,μας βάζουν απέναντι απ τις δικές μας ευθύνες ,τα δικά μας εγώ ,και τότε τι γίνεται?

Οτι πιο σαφέστατο και πιο έκδηλο ,μπορείτε να φανταστείτε .

Ενας ακατάπαυστος χείμαρρος δακρυων,περιλούζει τη μορφή μας ,την αγριεύει ,αλλά συνάμα και την απαλύνει η μοναδική τοποθέστηση και ταύτιςή μας ,με την αλήθεια μας,που ναι μεν πονάει,αλλά πλέον συννειδητά και ειλικρινέστατα την αποδεχθήκαμε και προχωρούμε παρακάτω.

Δε χρειάζεται να ναι τέτοιες μέρες,κατάνυξης,δέους και ελεημοςύνης της ψυχήςμας,αλλά να μπορούμε να συγχωρούμε,να δίνουμε και να δείχνουμε το μεγαλείο της δικής μας ανθρωπιάς,και ποτέ απαξίωσης και απανθρωπιάς.

Εστω και για μια φορά ,να φερθούμε ανθρώπινα κι αληθινά.
Εστω να γίνει μάθημα ,το πάθημά μας και να μη διέπει τη ζωή μας ,η κακία και ο φθόνος ,παρά η αγάπη και η καλοςύνη.
Εστω για μια φορά ,να δείξουμε το αληθινό μας εγώ κι όχι εκείνο το υπεροπτικό και ανυπέρβλητο εγωκεντρικο αρρωστημένο,υπεροχής και επιβολής τους.

ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ,,,ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΩ,,,
ΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ..
ΑΠΛΑ ,,ΣΥΓΧΩΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΗΡΕΜΙΑ..
ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ..ΜΟΝΟ...

ΚΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ ,,,ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ Η ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ,,,,,ΑΝΑΤΑΣΗ ,,,,,ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου